Afrikansk inspireret dans og musik i Aalborg

Vimoroz er en vestafrikansk inspireret tromme- og dansegruppe med tilholdssted i Aalborg. Inspirationen til de varme og vuggende rytmer og den energifyldte dans stammer hovedsageligt fra lande i Vestafrika.

Gruppen opstod i 1996 til Aalborg Karneval. Siden da har gruppen deltaget i en lang række arrangementer, bl.a. International Parade og Carrus Navalis ved Aalborg Karneval, København Karneval, STAMP i Hamborg, lokale børnekarnevaller, private arrangementer, m.m.

Glæden ønsker gruppen at dele med hinanden og sit publikum, og essensen i Vimoroz er netop: ”Vi morer os”!

Frivillige kræfter får gruppen til at fungere og Vimoroz er en registreret forening i Aalborg Kommune. Gruppen bærer præg af dens brogede sammensætning af glade internationale mennesker. Ved gruppens 20 års jubilærum havde den haft medlemmer fra over 25 forskellige lande.

Drivkraften udspringer af en kombination af engagement og et socialt bånd mellem medlemmerne. Gruppen kan lide at være sammen og lide at blive bedre sammen, hvilket har været med til at opbygge et godt og solidt repertoire.

Gruppen øver om søndagen fra kl. 14 til kl. 17 i Den Rytmiskes lokaler på 7. niveau i Nordkraft, Aalborg. Her får vi undervisning af Jesse Gor samt nogle af gruppens rutinerede medlemmer.